Samenwerken? jups!

Laat ons via de contactpagina weten wat we voor jou kunnen ontwerpen en je mag vrij snel een antwoord verwachten met daarin een voorstel om jouw project uitgebreid te bespreken. Soms kan dat gewoon via mail, maar even graag maken we er een gezellige babbel van.

De bespreking

Wees voorbereid op een spervuur van vragen. Hoe meer informatie we van jou krijgen, hoe beter het ontwerp kan aansluiten op jouw verwachtingen. Maar, geen paniek, er zijn geen foute antwoorden op deze vragen:
Wat heb je in gedachten?
Hoeveel mag het kosten?
Wanneer moet het klaar zijn?
Welke kleuren zie je graag voor dit ontwerp?
Welke foto’s mogen we gebruiken?

Maar je krijgt uiteraard ook antwoorden op jouw vragen:

Wanneer ontvang je een eerste ontwerp?
Hoeveel keer mag je correcties vragen?
Hoeveel zal het kosten?
Is de prijs van het drukwerk inbegrepen?

Jups! Werkplek

De samenwerking

Na de bespreking gaan we aan de slag en binnen de afgesproken termijn krijg je een eerste ontwerp toegestuurd. We mailen nog wat heen en weer of zitten nog eens samen voor de correcties (spelling, foto’s…) en komen uiteindelijk tot een definitief ontwerp waar we beiden tevreden mee zijn.

Jouw ontwerp

Met een PDF-bestand en heel wat advies van ons stap je zelf naar de drukker van jouw keuze. Voor opdrachten met een digitaal resultaat krijg je jouw ontwerp in de gewenste resolutie en in verschillende bestandsformaten.

Liever meteen het afgewerkte product in je handen? Bij enkele kwalitatieve en milieuvriendelijke drukkerijen kunnen wij instaan voor de opvolging van jouw drukwerk.