wie we zijn.

Hoewel we het steeds hebben over “we”, bestaat jups! slechts uit één persoon.

van A tot Z: Brecht

Bij elk creatief project schiet ik je persoonlijk te hulp. Soms geef ik enkel advies, soms neem ik alle zorgen en het volledige project van je over, maar bijna altijd bel je mij opnieuw op voor een volgende opdracht die een portie creativiteit verlangt.

de A van Aangespoeld

Onze sweetspot ligt in Oostende. De zee brengt rust na strakke deadlines, de haven overzeese inspiratie voor een volgend ontwerp. Er zijn tal van drukkerijen, fotografen… met wie we contact houden om jouw project vorm te kunnen geven.

Om samen te werken met jou, verlaten we regelmatig onze thuishaven. We komen naar je toe om ideeën uit te wisselen, advies te geven of projecten te bespreken. Als face to face niet mogelijk is, zoeken we samen naar een gepaste, digitale oplossing.

de Z van Zaterdag

We werken niet enkel van “nine to five”, want creativiteit komt meestal later op de avond, en ook op een zaterdag tokkelen onze vingers al eens op het klavier. Als het voor jouw project nodig is, als een deadline akelig dichtbij komt, kunnen we zelfs “de zevende dag” achter het computerscherm doorbrengen.

Het is mogelijk, maar laten we vooral vanaf het begin van onze samenwerking duidelijke afspraken maken zodat we allemaal van zalige weekends kunnen genieten.